Thursday, April 2, 2009

Alojin lijek protiv mnogih bolesti

GINEKOLOŠKI INSTITUT U MOSKVI Ovjeren prepis

Preveden sa

češkog na srpski

Prof. Savinski, direktor Instituta

Bolesnica Sadutova bila je na liječenju na ovom Institutu u januaru 1958.godine od bolesti RAK NA MATERNICI U STANJU GANGRENOG RASPADANJA TKIVA.

U oktobru 1968. godine došla je u Moskvu na ovaj Institut za kontrolu i konzultaciju. Prilikom kontrole, pregledana je i ustanovljeno je da je pacijentica zdrava i da je dobila na težini 22 kilograma.

LIJEČILA SE KOD SVOJE KUĆE NA SLIJEDEĆI NAČIN:

300 GRAMA SVJEŽE Aloje (kaktusa) listova na mašini za meso, po mogućnosti da je biljka stara 1 do 5 godina, a što je starija to je bolje, s tim što je prije upotrebe ne treba zalijevati pet dana,

- 7 (sedam) decilitara garantovanog crnog vina,

- 2 (dva) komada krušaka zrelih osrednje veličine ,

- 400 (četiri sto) grama sača s medom,

- 50 (pedeset) grama svježe Frankove cikorije,

- 5 (pet) decilitara čistog alkohola.

Svu tu materiju u jedan sud promiješati i ostaviti u tamnoj boci da se dobro ustoji na hladnom mjestu koje mora biti u zamračenoj prostoriji i dobro zatvoreno.

Poslije pet dana tako ustajale materije u ovoj zajedničkoj smjesi mogu se upotrebljavati na slijedeći način:

Prije svega treba lagano procijediti tekućinu, a ostalo se i dalje ostavlja da stoji u mračnoj i hladnoj prostoriji, a da se što više smjesa ugrušava sa alkoholom i u alkoholu ostvaruju smjesu materije.

Prvih pet dana:

Tri puta dnevno na dva sata prije jela po jednu kavenu kašičicu, slijedeći pet dana 3 puta dnevno na 1 sat prije jela po jednu malenu kašičicu.

Vrijeme liječenja traje 3 nedjelje , međutim, bolje je da se ovaj upotrebljava 60 dana ravno 2 mjeseca.

Ovaj lijek liječi : TUBERKULOZU PLUĆA, ČIR U CRIJEVU OSTALE SLUČAJEVE BOLESTI, ZAPALJENJE PROCESE I BOLESTI U GRLU, RAZNOG ČIRA, GRIP, ANGINA. Uptrebom lijeka nestaje glavobolje, nestaje grčenja u unutrašnjosti crijeva organa za varenje zakrčenja krvnih sudova, čir ugrušanog sadržaja postepeno nestaje. Zakrčenje krvnih sudova, smanjuju se svi slučajevi raznih oboljenja sistemi, srce, povišeni tlak.

Bubrezi: otok i ostale bolesti bubrega i karcinoma kao i niz drugih oboljenja koje nestaju kao rukom odnešene.

To je efikasnost ovog ispitanog lijeka.

Štiti prof. Savinski s.r.


Autor ovog bloga se ograđiva o djelotvornosti ovog biljnog lijeka ! Ukoliko lijek nekome pomogne obavijestite nas na email: lijekbilje@gmail.com kako bi mogli obavjaviti vaše svjedočanstvo

No comments:

Post a Comment